Carn de senglar : qualitat canal-carn, sanitària, nutricional i gastronòmica
Fàbregas i Comadran, Xavier

Data: 2005
Descripció: 2 pag.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Memoria cárnica digital
Document: Informe
Matèria: Senglars ; Carn senglar ; Canal-carn ; Meat ; Wild boar ; Quality ; Carcass-meat ; Carne ; Jabalís ; Calidad ; Canal-carne



2 p, 371.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria càrnia digital (MCD)
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2014-02-27, darrera modificació el 2023-01-26



   Favorit i Compartir