About food and biosensors. New electrochemical platforms for genosensing, immunosensing and enzymatic sensing
Pividori, María Isabel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Alegret, Salvador, 1947- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)

Date: 2003
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Document: Comunicació de congrés
Subject: Microbiologia alimentària
Published in: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. II (2003)

Col·lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


5 p, 3.9 MB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (research output) > Health sciences and biosciences > Workshop MRAMA
Contributions to meetings and congresses > Papers and communications > UAB papers and communications

 Record created 2015-05-08, last modified 2024-05-24



   Favorit i Compartir