Characterization of native vine varieties in Barcelona and Girona as a base for organic wine production
Codina Verdaguer, Marta
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2014
Descripción: 1 pag.
Resumen: How they have formed native vine varieties? From Vitis vinifera wild plants have been domesticated in one place. For the improvement process and selection or hybridization. By introducing oldest cultivated plants elsewhere outside Catalonia, which over time may have originated different shapes in the new places. In this case we give the traditional name.
Nota: Pòster
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Denominacions d'origen ; Vi ecològic ; Tecnologia dels aliments



1 p, 678.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2015-10-26, última modificación el 2022-05-01



   Favorit i Compartir