Production of sausages in Turkana, Kenia
Lluch Rosal, M. José
Mor-Mur i Francesch, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Data: |
2014 |
Descripció: |
1 pag. |
Resum: |
To develop and to determine the feasibility of a project of food nature by means of: -Study of: cultural bases, food habits, climatic conditions. -To elaborate food product covering some of the food needs. Studying all the aspects of the region it will be possible to propose a process of production. The final product will be capable of satisfying one of the most important needs of supply. |
Nota: |
Pòster |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Anglès |
Titulació: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: |
Treball final de grau ; Text |
Àrea temàtica: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Matèria: |
Tecnologia dels Aliments ;
Àfrica |
El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca >
Treballs de Fi de Grau >
Facultat de Veterinària. TFG
Registre creat el 2015-10-27, darrera modificació el 2024-05-19