Utilización de un complejo enzimático (CAPSOZYME T) en fórmulas comerciales para broilers
Calafat i Frau, Feliu A.
Vives, M.
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Fecha: 1997
Descripción: 8 pag.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Castellà
Documento: Informe
Materia: Carn de pollastre ; Pollastres



8 p, 369.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Fondos personales e institucionales > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, documentos de investigación
Documentos de investigación > Estudios

 Registro creado el 2016-11-16, última modificación el 2024-05-18



   Favorit i Compartir