Relationship between dietary PUFA level and apparent absorption of vitamin E in poultry
Villaverde Haro, Cecilia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Cortinas Hernández, Lucía
Martín Orúe, Susana M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Date: 2001
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Document: Pòster de congrés
Subject: Aviram ; Vitamina E
Published in: Joint Nutrition Symposium. Antwerp, Belgium, 2002



1 p, 166.8 KB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, contributions to meetings and conferences
Contributions to meetings and congresses > Posters

 Record created 2016-11-17, last modified 2024-05-18



   Favorit i Compartir