Comparative digestibility and productive performances between Landrace and Iberian pigs fed on a corn- or a sorghum-acorn- based diet
Morales, J.
Pérez Hernández, José Francisco
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Gasa, A.
Gasa, Josep
Data: |
2001 |
Resum: |
Although digestible energy (DE) values for most commonly used feeds in pig industry are mainly predicted by their chemical composition, other likely effects could affect digestibility. The present paper try to explore the effects likely caused by animal breed (lean v. fat line) and dietary ingredients used. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Anglès |
Document: |
Pòster de congrés |
Matèria: |
Porcs ;
Nutrició |
Publicat a: |
-, : 2001 |
El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells, contribucions a jornades i congressosContribucions a jornades i congressos >
Pòsters
Registre creat el 2016-11-22, darrera modificació el 2022-06-09