Fonaments de química [100915]
Rodríguez Santiago, Luis
Heras-Domingo, Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Fundamentals of Chemistry
Data: 2018-19
Resum: L'objectiu general del programa que es presenta és posar en contacte l'estudiant amb els conceptes fonamentals de la Química. A la llarga, es pretén que l'estudiant prengui consciència de la importància de la Química i es familiaritzi amb els seus conceptes fonamentals L'objectiu més general del programa és ajudar a l'estudiant a comprendre els fenòmens químics del món macroscòpic i introduir-lo en el coneixement que es té en l'actualitat de les interaccions entre àtoms i molècules a nivell microscòpic (a través de l'estructura atòmica i l'enllaç). Es posaran les bases principals per entendre l'estructura de la matèria a nivell microscòpic, relacionant-lo amb la tipologia de l'enllaç. S'estudiaran els conceptes bàsics de la termodinàmica química que permetran racionalitzar el comportament macroscòpic i el concepte d'equilibri químic. A partir d'aquí s'estudiaran els equilibris més habituals i es presentaran les nocions bàsiques de la cinètica química. Objectius principals de l'assignatura: 1) Introduir la visió microscòpica de la química. 2) Conèixer la interpretació macroscòpica dels fenòmens químics: a. Termodinàmica química b. Equilibri químic c. Cinètica química 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès
Titulació: Biotecnologia [2500253]
Pla d'estudis: Grau en Biotecnologia [815]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 82.4 KB

Anglès
Versió reduïda
2 p, 68.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-20, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir