Influencers gastronómicos : ¿Recomendación personal o publicidad disfrazada?
Solórzano, Fernando
Fajula, Anna, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2019
Descripció: 129 pag.
Resum: Los influencers gastronómicos se han convertidos en voces de autoridad y diferentes sectores se han beneficiado de estos nuevos perfiles, encontrando nuevas formas de llevar sus productos allí donde su público realmente estaba, y uno de esos sectores es el sector gastronómico. Fotos apetitosas, reseñas elaboradas y calificaciones propias, son parte de la fórmula de estos influencers para promocionar nuevos restaurantes. Mediante este trabajo se pretende analizar los factores que afectan la manera en que el usuario percibe el mensaje del influencer en el sector gastronómico en Barcelona y su Área Metropolitana mediante la elaboración de un cuestionario cuantitativo.
Resum: Els influencers gastronòmics s'han convertits en veus d'autoritat i diferents sectors s'han beneficiat d'aquests nous perfils, trobant noves maneres de portar els seus productes allí on el seu públic realment estava, i un d'aquests sectors és el sector gastronòmic. Fotos apetitoses, ressenyes elaborades i qualificacions pròpies, són part de la fórmula d'aquests influencers per a promocionar nous restaurants. Mitjançant aquest treball es pretén analitzar els factors que afecten la manera en què l'usuari percep el missatge del influencer en el sector gastronòmic a Barcelona i la seva Àrea Metropolitana mitjançant l'elaboració d'un qüestionari quantitatiu.
Resum: Gastronomic influencers have become voices of authority and different sectors have benefited from these new profiles, finding new ways to take their products where their public really is, and one of these sectors is the gastronomic sector. Tasty photos, elaborate reviews and their own qualifications are part of the formula of these influencers to promote new restaurants. The aim of this work is to analyse the factors that affect the way in which the user perceives the message of influencing the gastronomic sector in Barcelona and its Metropolitan Area by means of a quantitative questionnaire.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Màrqueting ; Influencers ; Instagram ; Credibilidad ; Màrqueting digital ; Gastronomia



129 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències de la Comunicació. TFM

 Registre creat el 2020-12-17, darrera modificació el 2023-01-21



   Favorit i Compartir