INNOLEG- Sistemes innovadors per a l'obtenció de la leghemoglobina per a productes anàlegs de la carn
Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar Palasí"

Data: 2020
Resum: Les tendències actuals en el mercat alimentari apunten a un increment de nombre de consumidors que, per raons ètiques o ambientals, abandonen el consum de carn, per passar a un tipus d'alimentació basada en vegetals. No obstant això, el mercat no disposa d'una oferta de productes de base vegetal que mantinguin els atributs nutricionals i organolèptics desitjables de la carn (anàlegs carnis) i que suposin una alternativa satisfactòria als productes carnis que s'estiguin consumint. Així, molts anàlegs carnis, com ara els discos a base de proteïna vegetal (p. ex. , soja), un cop cuinats, disten d'oferir l'aspecte, sabor i color típic d'una hamburguesa de boví.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català
Document: Informe

Adreça alternativa: https://ibb.uab.cat/index.php/2020/10/15/innoleg-sistemes-innovadors-per-a-lobtencio-de-la-leghemoglobina-per-a-productes-analegs-de-la-carn/


2 p, 370.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Institut de Biotecnologia i de Biomedicina (IBB)
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2021-01-07, darrera modificació el 2022-09-03



   Favorit i Compartir