Google Scholar: cites
The Teaching and Learning of Physical Education in Primary and Secondary Education : Get you fit through a CLIL circuit!
López Cancho, Judith (Universitat Autònoma de Barcelona)

Data: 2021
Resum: When foreign language learning became a social goal, the Department of Education of Catalonia began to organize language teaching programs with a specific goal: to create a multilingual school project that would offer students the opportunity to start learning and using languages in contexts such as Physical Education. In addition, the CRLE (Foreign Language Resource Center) was created in February 1986, and it was through it that various experimental plans began to be promoted. In October 2007, accompanied by two of the most recognized authorities in the field of CLIL (Do Coyle, and Philip Hood) I started a background career in teaching-learning through the Clil methodology in the framework of Physical Education curriculum. Since then, english and technology have accompanied my specific teaching of Physical Education; a subject with privileged environment for the achievement of competencies that involve the harmonious integration of knowledge, practical skills, attitudes and other social and behavioral components that mobilize to ensure the foundations of healthy habits of physical practice that will build their lifelong learning process.
Resum: Quan l'aprenentatge de llengües estrangeres va convertir-se en objectiu social, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya va començar a organizar programes d'ensenyament de llengües amb un objectiu concret: crear un projecte d'escola multilíngue que oferís als estudiants la possibilitat de començar a aprendre i utilitzar les llengües en contextos com l'Educació Física. A més a més, el ferrer de 1986 es va crear el CRLE (Centre de Recursos de Llenguas Estrangeres i amb ell l'impuls als diferents plans experimentals. L'octubre de 2007, acompañada de dues de les autorizas més reconegudes en el camp de l'AICLE (Do Coyle i Philip Hood) vaig iniciar una carrera de fons en l'ensenyament-aprenentatge a través de la metodología Clil en el marc curricular de l'Educació Física. Des d'aleshores l'anglès i les tecnologies acompanyen la meva docència d'Educació Física; una assignatura de paradigma privilegiat per l'assoliment de competències que impliquen la integració harmònica de coneixements, habilitats pràctiques, actituds i altres components socials i de comportament que es mobilitzen per assegurar fonaments d'habits saludables de práctica físico-esportiva que construiran el seu procés formatiu al llarg de la vida.
Resum: Cuando el aprendizaje de lenguas extranjeras se convirtió en objetivo social, el Departamento de Enseñanza de la Generalidad de Cataluña comenzó a organizar programas de enseñanza de lenguas con un objetivo concreto: crear un proyecto de escuela multilingüe que ofreciera a los estudiantes la posibilidad de empezar a aprender y utilizar las lenguas en contextos como la Educación Física. Además, en febrero de 1986 se creó el CRLE (Centro de Recursos de Lenguas Extranjeras) y a través de este se empezó a impulsar diversos planes experimentales. En octubre de 2007, acompañado de dos de las autoridades más reconocidas en el campo AICLE (Do Coyle y Philip Hood) inicié una carrera de fondo en la enseñanza-aprendizaje a través de la metodología AICLE en el marco curricular de la Educación Física. Desde entonces, el inglés y las tecnologías acompañan mi docencia en Educación Física; una asignatura con paradigma privilegiado para el logro de competencias que implican la integración armónica de conocimiento, habilidades prácticas, actitudes y otros componentes sociales y de comportamiento que se movilizan para asegurar fundamentos de hábitos saludables de práctica físico-deportiva que construye su proceso formativo a lo largo de la vida.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Decree for the organization of learning (119/2015 and 187/2015) ; CLIL ; Physical education ; Tac (technologies of learning and knowledge) ; Decret d'ordenació dels ensenyaments (119/2015 i 187/2015) ; AICLE ; Educació física ; Tac (tecnologies de l'aprenentatge i el coneixement) ; Decreto de ordenación de los aprendizajes (119/2015 y 187/2015), aicle ; Educación física ; Tac (tecnologías del aprendizaje y del conocimiento)
Publicat a: CLIL : Journal of Innovation and Research in Plurilingual and Pluricultural Education, Vol. 4 Núm. 1 (2021) , p. 57-66 (L'A-B-C de l'aprenentatge de continguts en contextos AICLE) , ISSN 2604-5613

Adreça original: https://revistes.uab.cat/clil/article/view/v4-n1-lopez-cancho
DOI: 10.5565/rev/clil.26


10 p, 1.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > CLIL. Journal of Innovation and Research in Plurilingual and Pluricultural Education
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2021-01-30, darrera modificació el 2021-08-01



   Favorit i Compartir