visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents gràfics i multimèdia > Fotografies > Bibliografía sobre cocina y gastronomía catalanas |
Títol variant: | Bibliography on Catalan cooking and gastronomy |
Títol variant: | Bibliografia sobre cuina i gastronomia catalanes |
Data: | 2020 |
Resum: | Se presenta en formato fotografía, una bibliografía en catalán y en castellano (1830-2017), que trata sobre cocina y gastronomía catalanas. Los libros indicados MCJ pertenecen a Montse Cardo Josa. |
Resum: | Es presenta en format fotografia, una bibliografia en català i en castellà (1830-2017), que tracta sobre cuina i gastronomia catalanes. Els llibres indicats MCJ pertenecen a Montse Cardo Josa. |
Nota: | 110 fotografías |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Col·lecció: | Memòria gastronòmica digital |
Document: | Image ; Imatge fixa |
Matèria: | Bibliografía ; Cocina catalana ; Gastronomía ; Bibliography ; Catalan cuisine ; Gastronomy ; Cuina catalana |
AGULLÓ F. 1999. Llibre de la cuina catalana. Alta Fulla. Barcelona. 768x1024, 343.8 KB |
ALONSO A. 2010. Guies gastronòmiques i turístiques de les comarques de Catalunya. Vol. 9. Gironès/Selva. Ciro-Primera Plana. Barcelona. 683x1024, 507.7 KB |
ANECÁS, MAPA, MERCASA. 2004. Els menuts. MAPA. Madrid. 768x1024, 295.3 KB |
ANÒNIM. La cuina d'Hostalric 1. Ajuntament d'Hostalric. Hostalric 768x1024, 322.7 KB |
ANÒNIM. La cuina d'Hostalric 2. Ajuntament d'Hostalric. Hostalric. 768x1024, 308.8 KB |
ANÒNIM. 1977. Nou manual de cuinar amb tota perfecció [1830] / Nuevo manual de guisar con toda perfección [1830]. Facsímil. Luis Ripoll. Sant Vicenç dels Horts 768x1024, 340.9 KB |
ANÒNIM. 1979. Libre de Sent Soví. Grewe R. (ed.). Barcino. Barcelona. 768x1024, 309.0 KB |
ANÒNIM. 2009. La cuinera catalana [1851]. Col·lecció El Cullerot núm. 52. Cossetània. Valls. 768x1024, 313.7 KB |
ANÓNIMO. Especies del Mediterráneo [Guía de mar de Peces] 768x1024, 330.5 KB |
ANÓNIMO. Especies del Mediterráneo [Guía de mar de Peces] 768x1024, 337.5 KB |
ANORO F. 1996. Guia turística i gastronòmica del Pla de la Selva. Ajuntament de Sils. Sils. 768x1024, 396.6 KB |
ANORO F. 2002. Les cuineres de Sils. La Magrana. Barcelona. 768x1024, 325.5 KB |
ANORO F., COSTA L., FIGUERAS N., LLINÀS J. 1994. La cuina a Sils. Ajuntament de Sils. Sils. 1024x768, 297.0 KB |
ANORO F., LA CUINA DE SILS. 1997. Les nostres receptes de cuina. Ajuntament de Sils. Sils. 1024x768, 321.2 KB |
ANORO F., LA CUINA A SILS. 1999. Quaderns de cuina I. Ajuntament de Sils. Sils. 768x1024, 389.0 KB |
ANORO F., LA CUINA A SILS. 2000. Quaderns de cuina II. Ajuntament de Sils. Sils. 768x1024, 363.3 KB |
ANORO F., LA CUINA A SILS. 2001. Recull de receptes de vedella. 768x1024, 336.6 KB |
ANORO F., LA CUINA DE SILS. 2002. La cuina a Sils. Deu anys de gastronomia popular. Ajuntament de Sils. Sils. 1024x768, 300.3 KB |
ASSOCIACIÓ CULTURAL SULA ANTIC. 2004. Remenant cassoles. Les cuines tradicionals del barri antic de Valls. Col·lecció El Cullerot, 26. Cossetània. Valls 683x1024, 547.4 KB |
AVUI. Guia de bolets. Les 100 millors receptes. Les nostres tradicions 768x1024, 354.3 KB |
CALERA A.M. 2000. Cuina catalana. Cadí. Barcelona 768x1024, 323.6 KB |
COMADIRA N. 1997. Fórmules magistrals. Un dietari. Empúries. Barcelona. 768x1024, 402.1 KB |
COMERÇ ASSOCIAT DE TREMP. 2006. La cuina del codony. Garsineu. Tremp 768x1024, 386.6 KB |
CANOSA F. 2015. Fumar-se el franquisme. La Catalunya caliquenyo. Ara Llibres. Barcelona. 768x1024, 362.4 KB |
CASAL CAN CASTELLÓ. 2014. Receptes amb molt d'amor. Sant Gervasi. Barcelona. 768x1024, 382.5 KB |
CASAS C. 1981. Barcelona a la carta. Guía de restaurantes, historia y su recetario. Laia. Barcelona 768x1024, 366.3 KB |
CASAS C. 1994. Florián. 60 receptes per poder-les fer a casa. Restaurants amb estrella. Edicions 62. Barcelona 683x1024, 506.2 KB |
CLUB IMMERSIÓ BIOLOGIA - FACULTAT DE BIOLOGIA (UB). Espècies de la Mediterrània. Guia de peixos i espècies. Submarinisme, pesca i snorkeling. Mapas Navegación 768x1024, 387.7 KB |
CLUB IMMERSIÓ BIOLOGIA - FACULTAT DE BIOLOGIA (UB). Espècies de la Mediterrània. Guia de peixos i espècies. Submarinisme, pesca i snorkeling. Mapas Navegación 768x1024, 388.9 KB |
DALMAU A. R. 1994. 200 plats casolans de cuina catalana. Recull de receptes populars. Vell i Nou. Obra 10. Biblioteca Popular Catalana. Millà. Barcelona 683x1024, 559.9 KB |
DE NOLA RUBERTO. 1972. Libro de cozina. Paneuropea de Ediciones y Publicaciones, SA. Barcelona. 768x1024, 396.1 KB |
DOMÈNECH I. 1984. La teca. La veritable cuina casolana de Catalunya. Edicions 80. Manuel Company. Barcelona. 768x1024, 355.4 KB |
DIPUTACIÓ DE BARCELONA. 2008. Del mercat a la taula. Receptes de l'Escola Superior d'Hosteleria de Barcelona. DiBa.Barcelona 768x1024, 315.0 KB |
AITONA S. Q. D'. 1932 [Facsímil, 1993]. Maneres de guisar bolets. Jardí Botànic de Barcelona. Barcelona 768x1024, 323.3 KB |
ELBULLITALLER. Guisats catalans de festa. Caprabo. 1024x768, 318.4 KB |
EL PAVO. Els canelons de la Mercè. 1024x768, 315.8 KB |
ESPEITX E., CÁCERES J, MASSANÉS T. 2001. Com a la llosa res. Transformacions alimentàries al Pallars Sobirà i a l'Alt Urgell. CPCPTC. Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Generalitat de Catalunya. Barcelona. 768x1024, 295.3 KB |
FÀBREGA J. 1995. El llibre del porc: guia dels embotits i pernils, amb receptari. Edicions de la Magrana. Barcelona. 683x1024, 450.4 KB |
FÀBREGA J. 1999. Els quatre elements i les arrels del menjar: els oficis de la terra, el mar, el bosc i la muntanya a la regió de Girona. Diputació de Girona. 768x1024, 298.9 KB |
FÀBREGA J. 2000. La cultura del gust als Països Catalans. El Mèdol. Tarragona. 768x1024, 385.1 KB |
FÀBREGA J. 2007. El convit del Tirant. Cuina i comensalitat de l'Edat Mitjana a Ferran Adrià. Pagès. Lleida. 768x1024, 300.0 KB |
FÀBREGA J. 2013. L'essència de la cuina catalana. Comanegra. Barcelona. 1024x768, 322.6 KB |
FÀBREGA J. 2014. La cuina del 1714. Història i receptes. Viena. Barcelona. 768x1024, 374.2 KB |
FÀBREGA J. 2014. La cuina marinera de la Costa Brava. Receptes tradicionals de pescadors. Farell. Sant Vicenç de Castellet. 768x1024, 301.4 KB |
FÀBREGA J. 2018. La cuina més exquisida de la Costa Brava. Els Tapers. Rebost i cuina, 16. Farell. Sant Vicenç de Castellet 1024x768, 503.3 KB |
FÀBREGAS I SURROCA X. 1982. De la cuina al menjador. La Magrana. Barcelona. 768x1024, 336.2 KB |
FÀBREGAS I SURROCA X. 1982. De la cuina al menjador. Receptes a cura de Llorenç Torrado. La Magrana. Barcelona. 768x1024, 282.5 KB |
FEDERACIÓ COMERÇ LA SELVA. Ruta Dolça de la Selva 683x1024, 490.4 KB |
FEDERACIÓ COMERÇ LA SELVA. Ruta de la Botifarra de la Selva 683x1024, 556.2 KB |
GARCIA-ARBÓS S. 2005. El llibre de l'allioli. Brau. Figueres. 768x1024, 518.2 KB |
GARSINEU EDICIONS. 1999. Cuina pallaresa. Garsineu. Tremp 768x1024, 300.3 KB |
GENERALITAT DE CATALUNYA. 1994. II Congrés Català de Cuina. Tríptic Jornades sobre el sector professional. Departament de Comerç, Consum i Turisme - Consorci de Promoció Turística. Gremi de Restauració de Barcelona. Barcelona 683x1024, 489.8 KB |
GENERALITAT DE CATALUNYA. 1994. II Congrés Català de Cuina. Targeta Jornada sobre Cuina i Història: el sabor del Mediterrani. Departament de Comerç, Consum i Turisme - Consorci de Promoció Turística. Universitat de Barcelona. Barcelona 683x1024, 551.6 KB |
GENERALITAT DE CATALUNYA. 1994. II Congrés Català de Cuina. Jornades sobre qualitat agroalimentària, mercats, nutrició i consum. Departament de Comerç, Consum i Turisme - Consorci de Promoció Turística. Universitat de Girona. Girona 683x1024, 496.3 KB |
GENERALITAT DE CATALUNYA. 1994. II Congrés Català de Cuina. Llibret L'Horta. La fruita al plat. Cuina de l'horta. Departament de Comerç, Consum i Turisme - Consorci de Promoció Turística. Ajuntament de Lleida-Terres de Lleida. Lleida. 768x1024, 496.5 KB |
GENERALITAT DE CATALUNYA. 1994. II Congrés Català de Cuina. Tríptic El Secà. Departament de Comerç, Consum i Turisme - Consorci de Promoció Turística. Ajuntament de Manresa-Consell Comarcal del Bages. Manresa. 768x1024, 633.1 KB |
GENERALITAT DE CATALUNYA. 1994. II Congrés Català de Cuina. Tríptic Convocatòria. Departament de Comerç, Consum i Turisme - Consorci de Promoció Turística. 683x1024, 454.3 KB |
GENERALITAT DE CATALUNYA. 1994. II Congrés Català de Cuina. Butlletí Informatiu, 2. Departament de Comerç, Consum i Turisme - Consorci de Promoció Turística. 683x1024, 527.3 KB |
GENERALITAT DE CATALUNYA. 2007. Guia pràctica per al consum de peix i marisc. Barcelona. 768x1024, 378.7 KB |
GREMI D'HOTELERIA DEL BAGES. 1994. Tardor Gastronòmica al Bages. Segon Congrés Català de Cuina. 768x1024, 272.4 KB |
GUIRADO M. 2013. Quines coses més estranyes que mengem a Catalunya. Receptes amb cargols, peus de porc i altres delicatessen de la nostra cuina. RBA - La Magrana. Barcelona 683x1024, 493.1 KB |
INIESTA M., PUJAL C. 1994. Menges de l'Alt Urgell. Garsineu. Tremp 768x1024, 293.2 KB |
INSTITUT CATALÀ DE LA CUINA. 2006. Corpus de la Cuina Catalana. Columna. Barcelona. 768x1024, 307.4 KB |
LA CUINA A SILS. 2016. La cuina de les sobrances. Receptes fetes amb el menjar sobrant. F. Anoro-La Cuina a Sils. Girona. 768x1024, 303.5 KB |
LA VANGUARDIA. 2008. Catalunya a fons. La gastronomia. Planeta DeAgostini. Barcelona 683x1024, 549.4 KB |
LLADONOSA I GIRÓ J. 1979. La cuina que torna. Laia. Barcelona. 1024x768, 349.2 KB |
LLADONOSA I GIRÓ J. 1995. La cuina catalana d'ahir i d'avui. Proa. Barcelona. 683x1024, 423.9 KB |
LLADONOSA I GIRÓ J. 1996. El llibre dels arrossos del 7 Portes i altres arrossos. Empúries. Barcelona. 768x1024, 330.1 KB |
LLADONOSA J. 1998. La cuina catalana més antiga. Empúries. Barcelona. 768x1024, 366.2 KB |
LLADONOSA I GIRÓ J. 2015. La cuina catalana. 800 receptes d'avui i de sempre. RBA. Barcelona 768x1024, 352.4 KB |
LLADONOSA I GIRÓ J. 2008. El Gran Llibre de la Cuina Catalana. Salsa Books. Grup Editorial 62. Barcelona. 768x1024, 316.5 KB |
LLAVINA J. 2014. La vinya i el vi a Catalunya. Angle. Barcelona 768x1024, 339.4 KB |
LLORENÇ. 2005. Les receptes d'en Llorenç. Cuina marinera del restaurant Can Cassoleta. Sant Cugat del Vallès. 768x1024, 369.6 KB |
LLORENTE G., LOPE S. 1994. Guia dels animals que es venen al mercat. Pòrtic. Barcelona. 768x1024, 346.8 KB |
LUJÁN N. 1990. Diccionari Luján de gastronomia catalana. La Campana. Barcelona. 768x1024, 301.8 KB |
MARANGES I. 2006. La cuina catalana medieval, un festí per als sentits. Col·lecció Bofarull, núm. 9. Rafael Dalmau, Editor. Barcelona. 768x1024, 325.8 KB |
MARQUÉS V. 2018. Història de la cuina catalana i occitana. Vol. I. Les salses. Les ensalades. Els aperitius. Les sopes. Sidillà. La Bisbal d'Empordà 1024x683, 562.8 KB |
MARQUÉS V. 2019. Història de la cuina catalana i occitana. Vol. II. Les olles. Les verdures. Sidillà. La Bisbal d'Empordà 1024x683, 505.9 KB |
MARQUÉS V. 2020. Història de la cuina catalana i occitana. Vol. III. Els llegums. L'arròs. La pasta. Sidillà. La Bisbal d'Empordà 1024x683, 481.6 KB |
MARQUÉS V. 2015. Les millors coques catalanes. Col·lecció El Cullerot, 63. Cossetània. Valls 1024x683, 477.3 KB |
MARQUÉS V. 2018. Les millors coques catalanes dolces. Col·lecció El Cullerot, 68. Cossetània. Valls 1024x683, 440.9 KB |
MARTÍ C. 2008. Història d'una cuinera. Memòries de Maria Badia (inclou 30 receptes). Quaderns núm. 7. Fonoll. Juneda 683x1024, 561.7 KB |
MARTÍN R. 2017. Barcelona a peu de porc. Un recorregut per les cases de menjar de la ciutat. Col·lecció Via Augusta 5. Cossetània. Valls. 768x1024, 366.2 KB |
NÚRIA. Les melmelades a la cuina de la Núria. 768x1024, 283.4 KB |
PALAU J. 2004. La cuina del Pirineu català. Col·lecció Rebost i cuina, 1. Farell. Sant Vicenç de Castellet 768x1024, 371.3 KB |
PERUCHO J. 1999. Gastronomia i cultura. El Mèdol. Tarragona. 768x1024, 283.5 KB |
PLA J. 1972. El que hem menjat. Destino. Barcelona. 768x1024, 281.4 KB |
PLA I DUAT J., CIVÍS I LLOBERA A. 1995. El Pallars Sobirà i la seva cuina. La Campana. Barcelona 768x1024, 545.3 KB |
PUJOL I PUIGVEHÍ A. 1997. Arrels clàssiques de la cuina de la Catalunya Vella: d'Apici a Josep Pla. Icaria. Barcelona. 768x1024, 400.0 KB |
PUJOL L., RAVENTÓS R., MALLAFRÉ X. 2016. Guia dels 100 millors restaurants de Catalunya. Espurna Nec & Otium. Barcelona 768x1024, 340.8 KB |
PUIG-PEY M. 2017. La cuina del senglar a Catalunya. El projecte. Guia pràctica. Receptari. Fundació Alícia-Fundació Catalunya La Pedrera. Barcelona. 1024x768, 378.1 KB |
QUERALT M. C. 2013. La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre, del Montsià i de la Terra Alta. Cossetània. Valls 768x1024, 364.6 KB |
QUINTANA I RIERA P. 2011. La ratafia dels raiers. Historia d'un licor pirinenc. Receptari de cuina i de licors. Garsineu. Tremp. 768x1024, 346.9 KB |
RÀFOLS I BAGES L. El cava. L'el·laboració i el tast. Codorniu, SA 683x1024, 433.5 KB |
RIBERA I GABANDÉ E. 1993. Pallars Sobirà. Les cuines de les Terres de Lleida. Col·lecionable (4). Ribera & Rius. Lleida 768x1024, 518.2 KB |
RIERA I. 2002. Diccionari de la cuina catalana. Diccionaris El Cangur. Edicions 62. Barcelona. 768x1024, 336.1 KB |
ROCA J. 2013. Las mejores recetas de mi madre. Ediciones Invisibles. Barcelona 768x1024, 392.9 KB |
ROCA J. 2004. La cuina de la meva mare. Les receptes fonamentals del celler de Can Roca. Columna. Barcelona. 768x1024, 363.1 KB |
ROMERO A., ROSAL J. 2014. La terrissa a Catalunya. Col·lecció Eines i feines, 2. Brau. Figueres 1024x768, 409.8 KB |
ROSSI I CALLIZO G. 1988. El llibre de la rebosteria catalana. Cap Roig. De Vecchi. Barcelona. 768x1024, 329.3 KB |
SABATA E. 1979. La cuina de l'àvia. Torrado L. (ed.) La Magrana. Barcelona 768x1024, 318.7 KB |
SANTAMARIA S. 2005. Pollastre i altres aus. Una mirada actual a les receptes catalanes de sempre. La Vanguardia. Ed. 62. Barcelona 1024x768, 268.7 KB |
SANTAMARIA S. 2005. Arrossos. Una mirada actual a les receptes catalanes de sempre. La Vanguardia. Ed. 62. Barcelona 1024x768, 273.0 KB |
SANTAMARIA S. 2005. Carn de porc. Una mirada actual a les receptes catalanes de sempre. La Vanguardia. Ed. 62. Barcelona 1024x768, 274.4 KB |
SANTAMARIA S. 2005. De la cuina antiga a la del futur. Una mirada actual a les receptes catalanes de sempre. La Vanguardia. Ed. 62. Barcelona 1024x768, 282.5 KB |
SANTAMARIA S. 2008. La cocina al desnudo. Una visión renovadora del mundo de la gastronomía. Temas de Hoy. Madrid 768x1024, 309.5 KB |
SEGON CONGRÉS CATALÀ DE CUINA. 1994. L'Horta. La fruita al plat. La cuina de l'horta. Lleida 1024x768, 503.2 KB |
SEGON CONGRÉS CATALÀ DE CUINA. 1994. El Secà. Congrés a la carta. Manresa 1024x768, 635.9 KB |
SEGON CONGRÉS CATALÀ DE CUINA. 1994. L'horta. Balaguer. 1024x768, 377.2 KB |
SEGON CONGRÉS CATALÀ DE CUINA. 1994. La marina. Sant Carles de la Ràpita. 1024x768, 377.2 KB |
SEGON CONGRÉS CATALÀ DE CUINA. 1994. La muntanya. Olot. 1024x768, 377.2 KB |
SERRANO L. 2017. Hostals, fondes i hotels. Col·lecció La gent de Girona 02. Gavarres. Cassà de la Selva 683x1024, 576.0 KB |
Servei de Normalització de la Llengua Catalana. 1983. Els pastissos. Campanya per la Normalització Lingüística. Generalitat de Catalunya 1024x683, 597.4 KB |
SOUSA M. 2018. El petit llibre de la cuina de Nadal. Comanegra. Barcelona 1024x683, 561.2 KB |
SUBIRÓS J. 1993. Les receptes del Motel Empordà. Pèl i Ploma, 7. La Magrana. Barcelona. 768x1024, 375.4 KB |
TORRAS ELIAS E. 2008. Serrat gros. Història d'un formatge pirinenc. Garsineu. Tremp. 768x1024, 653.4 KB |
TOT SANT CUGAT. Tot Gastronomia. Guia de restaurants. Sant Cugat del Vallès. 768x1024, 305.7 KB |
VÁZQUEZ MONTALBÁN M. 2004. L'art del menjar a Catalunya. El llibre roig de la identitat gastronòmica catalana. Edicions 62. Barcelona. 768x1024, 294.0 KB |
VILA MEDINYÀ J. M. 2000. Les litúrgies del menjar a les terres gironines. Diputació de Girona. Girona. 768x1024, 383.0 KB |
VILA P. 2012. Les cuines del peix al segle XVIII. Quaderns blaus. QB030. Càtedra d'Estudis Marítims. Universitat de Girona. Fundació Promediterrània per a la Conservació, l'Estudi i la Difusió del Patrimoni Marítim. Girona. 768x1024, 304.8 KB |
VIUDA DE CARPINELL E. 1966. Carmencita o la buena cocinera. Manual práctico de cocina española, americana, francesa, etc. Eugenio Subirana. Barcelona. 768x1024, 354.1 KB |
VV. AA. 1991. Sobretaula. Temporades, productes i receptes culinàries de restaurants seleccionats al diari Avui. Altarriba Art. Barcelona. 768x1024, 326.0 KB |
VV.AA. 2005. Pollastre i altres aus. La nostra cuina. La Vanguardia-Ed. 62. Barcelona 1024x768, 268.7 KB |
VV.AA. 2005. Arrossos. La nostra cuina. La Vanguardia-Ed. 62. Barcelona 1024x768, 273.0 KB |
VV.AA. 2005. Carn de porc. La nostra cuina. La Vanguardia-Ed. 62. Barcelona 1024x768, 274.4 KB |
VV.AA. 2005. De la cuina antiga a la del futur. La nostra cuina. La Vanguardia-Ed. 62. Barcelona 1024x768, 282.5 KB |
VV. AA. 2005. La cuina comarca a comarca. Pla d'Urgell / Segrià. Guies gastronòmiques de Catalunya. Ciro. Sant Just Desvern 1024x768, 312.5 KB |
VV. AA. 2015. L'oli d'oliva a Catalunya. Dossier Tècnic, 80. DARP. Generalitat de Catalunya. 768x1024, 307.1 KB |
VV. AA. 2015. Cuina popular catalana: Platillos de l'Empordà i Cuina casolana empordanesa. Úrsula. Lladó. 768x1024, 334.9 KB |
VV. AA. La fassina Balanyà de l'Espluga de Francolí. 2011. Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Quaderns de Didàctica i difusió, 22. Barcelona 768x1024, 309.4 KB |
Guia de restaurants de Barcelona aptes per celíacs 768x1024, 376.7 KB |
Guia gastronòmica de les comarques de Girona. Costa Brava-Pirineu de Girona. 768x1024, 294.0 KB |
Del mercat al plat. Les receptes dels nostres xefs. Cuina d'hivern. 1. 768x1024, 327.8 KB |
LA VANGUARDIA. 2006. La Cuina de Nadal. Plats de festa. Edicions 62. Barcelona 1024x768, 287.1 KB |
CENTRE D'ESTUDIS DEL PALLARS. 1989. Cuina Pallaresa. La Cullereta. Home i Societat, 1. Virgili & Pagès. Lleida (CSM) 768x1024, 311.0 KB |
MONTSIÀ. Arroz del Delta del Ebro. Recetas 768x1024, 350.8 KB |
El autor (primero a la izqda.) en la Patum de Berga (1987) 1024x695, 823.2 KB |