Portal de creació i publicació de guies. Model de dades
Ibanez, Borja
Sánchez Albaladejo, Gemma, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Portal de creación i publicación de guias. Modelo de dados
Títol variant: Portal for creating and publishing guides. Data model
Data: 2021
Resum: A moltes persones els hi agrada realitzar excursions habitualment, quasi sempre necessiten veure guies per plantejar la jornada i anar de forma segura. Per aquest motiu, va sorgir una empresa anomenada GuideMeUp dedicada a l'àmbit turístic amb la missió principal d'aportar al sector turístic, cultural i oci un producte i servei. Fa uns anys, va desenvolupar un portal web que hi havia un conjunt de guies, rutes i llocs amb molta informació al respecte. En un moment donat, es va produir un problema de compatibilitat del llenguatge de programació amb el sistema operatiu. GuideMeUp ha demanat realitzar un projecte que consti en desenvolupar un nou portal web. Aquest utilitza la mateixa base que portal web que ja tenia en producció, i s'inclourà l'opció de crear guies personals per guardar l'experiència de l'usuari. A més a més, es desenvolupa amb noves versions de llenguatge de programació per no tenir els problemes de compatibilitat que es van produir. La UAB ha dividit el projecte en dos TFG diferents. Un s'encarrega de desenvolupar la part del Front-End i un altre la part del Back-End. En aquest informe s'explicarà el TFG orientat al desenvolupament del Back-End. El Back-End consisteix en crear una nova estructura de dades però guardar-hi tota la informació de guies, rutes, llocs, etc. Per enllaçar la Base de Dades amb el Front-End, es desenvoluparà una API (Interfície de Programació per Aplicacions). Un cop acabat el projecte, el Front-End utilitzarà la API per consultar o guardar informació que l'usuari desitja.
Resum: Many people like to on excursions regularly, they almost always need to see guides to plan the day and go safely. For this reason, a company called GuideMeUp dedicated to the field of tourism emerged with the main mission of providing a product and service to the tourism, worship and leisure sector. A few years ago, he developed a web portal that had a set of guides, routes and places with a lot of information about it. At one point, there was a problem with the compatibility of the pro-gramming language with the operating system. GuideMeUp has asked to carry out a project that consists of developing a new web portal. It uses the same database as the web portal it already had in production, and will include the option to create personal guides to save the user experience. In addition, it is developed with new versions of programming language so as not to have the compatibility issues that occurred. The UAB has divided the project into two different TFGs. One is in charge of developing the Front-End part and the other is the Back-End part. This report will explain the TFG aimed at the development of the Back-End. The Back-End consists of creating a new data structure but storing all the information of guides, routes, places, etc. To link the Database to the Front-End, an API (Application Programming Interface) will be developed. Once the project is complete, the Front-End will use the API to query or save information that the user wants.
Resum: A muchas personas les gusta realizar excursiones habitualmente, casi siempre necessitan ver guías para plantear la jornada e ir de forma segura. Per este motivo, surgió una empresa llamada GuideMeUp dedicada al ámbito turístico con la misión principal de aportar al sector turístico, cultual y ocio un producto y servicio. Hace unos años, desarrolló un portal web que había un conjunto de guías, rutas y lugares con mucha información al respecto. En un momento dado, se produjo un problema de compatibilidad del lenguaje de programación con el sistema operativo. GuideMeUp ha pedido realizar un proyecto que conste en desarrollar un nuevo portal web. Este utiliza la misma base que portal web que ya tenía en producción, y se incluirá la opción de crear guías personales para guardar la experiencia del usuario. Además, se desarrolla con nuevas versiones de lenguaje de programación para no tener los problemas de compatibilidad que se produjeron. La UAB ha dividido el proyecto en dos TFG diferentes. Un encarga de desarrollar la parte del Front-End y otro la parte del Back-End. En este informe se explicará el TFG orientado al desarrollo del Back-End. El Back-End consiste en crear una nueva estructura de datos pero guardar toda la información de guías, rutas, lugares, etc. Para enlazar la Base de Datos con el Front-End, se desarrollará una API (Interfaz de Programación para Aplicaciones). Una vez terminado el proyecto, el Front-End utilizará la API para consultar o guardar información que el usuario desea.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria del Software
Matèria: Guidemeup ; Back-End ; Java ; Base de Dades ; Cassandra ; Docker ; Aplicació ; Guia ; Ruta ; Lloc ; Database ; Application ; Guide ; Route ; Place ; Base de datos ; Aplicación ; Guias ; Lugar



582.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2021-07-26, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir