El marketing sensorial como estrategia de compra en el sector del café
Jordán Baena, Paula
Lopes da Silva, Elaine Aparecida, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: El màrqueting sensorial coma estratègia de compra al sector del cafè
Títol variant: Sensory marketing as a purchasing strategy in the coffee sector
Data: 2021
Descripció: 128 pag.
Resum: La investigació estudia el màrqueting sensorial en els punts de venda físics del sector del cafè com a estratègia per a què els consumidors comprin els productes.
Resum: La investigación estudia el marketing sensorial en los puntos de venta físicos del sector del café como estrategia para que los consumidores compren los productos.
Resum: The research studies sensory marketing at physical points of sale in the coffee sector as a strategy or consumers to buy the products.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de recerca
Matèria: Màrqueting sensorial ; Neuromàrqueting ; Botigues ; Cafè ; Punts de venda



128 p, 2.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2021-07-27, darrera modificació el 2022-10-22



   Favorit i Compartir