Bibliografía sobre jamones y embutidos de cerdo
Fàbregas i Comadran, Xavier

Títol variant: Bibliography on pork hams and sausages
Títol variant: Bibliografia sobre pernils i embotits de porc
Data: 2021
Resum: Se presenta en formato fotografía, una bibliografía no exhaustiva en castellano, sobre jamones y embutidos de cerdo.
Resum: Es presenta en format fotografia, una bibliografia no exhaustiva en castellà, sobre pernils i embotits de porc.
Nota: 10 fotografías
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Col·lecció: Memoria cárnica digital
Document: Image ; Imatge fixa
Matèria: Bibliografía "Bibliografía, jamones, embutidos, cerdo Bibliography, hams, sausages, pork Bibliografia, pernils, embotits, porc" ; Jamones ; Embutidos ; Cerdo ; Bibliography ; Hams ; Sausages ; Pork ; Pernils ; Embotits ; Porc

Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/215031
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/212703
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/215265


ARNAU J., HUGAS M., MONFORT J. M. 1987. Jamón curado: aspectos técnicos. ICC-IRTA-Generalitat de Catalunya. Barcelona
768x1024, 333.6 KB

ARNAU J., MONFORT J. M. 1998. El jamón curado: tecnología y análisis de consumo. Simposio especial-44 ICoMST Barcelona. IRTA
(GC)-EUROCARNE. Madrid

768x1024, 330.0 KB

BUXEDA G. 2016. El llibre dels embotits. QuèViures, 2. Sidillà. La Bisbal d'Empordà.
1024x768, 331.7 KB

CASTAÑER A., FUERTES T. 1991. El libro del jamón y la matanza. Alianza Editorial. Madrid.
768x1024, 339.8 KB

CORETTI K. 1971. Embutidos: elaboración y defectos. Ciencia y tecnología de la carne. Teoría y práctica 5 a + b. Acribia. Zaragoza
768x1024, 302.1 KB

DOLCET LLAVERIA J., PONS I ARGIMON I. 2010. Els embotits de Catalunya. DARP. Generalitat de Catalunya. Barcelona
768x1024, 407.9 KB

EUROCARNE. 2005. Especial Congreso Mundial del Jamón, Teruel
(2005). Eurocarne, 135. Madrid

768x1024, 305.9 KB

EUROCARNE. 2011. Edición especial 20 aniversario. Eurocarne, 200. Madrid
768x1024, 306.0 KB

FÀBREGA J. 1995. El llibre del porc: guia dels embotits i pernils, amb receptari. Edicions de la Magrana. Barcelona.
768x1024, 343.9 KB

GARRIGA BONJOCH M. 1978. Manual del chacinero. Sintes. Les Fonts de Terrassa
768x1024, 290.8 KB

MAPA. Catálogo de embutidos y jamones curados de España.
768x1024, 356.0 KB

MEDALLA I BENEYTO J. 2002. Consideracions d'un cansalader sobre el Vallès, el porc i el seu entorn. Granollers.
768x1024, 356.0 KB

NOEL N. 2000. La cusine du bon gras. Lacour. Nîmes
768x1024, 388.0 KB

SALGOT
(1928). 2007. Delicatessen del porc. Catálogo. Embotits Salgot. Aiguafreda

768x1024, 249.6 KB

SANZ EGAÑA C. 1948. Enciclopedia de la carne. Espasa-Calpe. Madrid
768x1024, 368.5 KB

SCHLAUCH B., BÜHLER R. 2016. Die tradition der Hohenloher hausmetzger. Bäuerliche Erzeugergemeinschaft Schwäbisch Hall. D-74632 Neueinstein.
768x1024, 354.2 KB

TOMÁS E. 2017. Jamón para dummies. Centro Libros PAPF. Barcelona
1024x683, 538.9 KB

VALESSERT A. 2009. Cría y aprovechamiento del cerdo. Salchichería. Maxtor. Valladolid [Facsímil Hnos. Garnier. Paris, 1893]
768x1024, 310.8 KB

VV. AA. 2018. Dossier El porc i l'embotit. Revista Garrotxes. Núm. 22. Gavarres. Cassà de la Selva.
768x1024, 321.4 KB

VV. AA. 2011. Dossier El porc i els embotits. Revista Cadí Pedraforca. Núm. 11. Gavarres. Cassà de la Selva.
768x1024, 347.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria càrnia digital (MCD)
Documents gràfics i multimèdia > Fotografies

 Registre creat el 2022-02-04, darrera modificació el 2023-08-01



   Favorit i Compartir