Bibliografía sobre carnes, despojos y despiece
Fàbregas i Comadran, Xavier

Títol variant: Bibliography on meats, offals and cutting
Títol variant: Bibliografia sobre carns, menuts i especejament
Data: 2021
Resum: Se presenta en formato fotografía, una bibliografía no exhaustiva en castellano, sobre carnes, despojos y despiece.
Resum: Es presenta en format fotografia, una bibliografia no exhaustiva en castellà, sobre carns, menuts i especejament.
Nota: 18 fotografías
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Col·lecció: Memoria cárnica digital
Document: Image ; Imatge fixa
Matèria: Bibliografía ; Carnes ; Despojos ; Despiece ; Bibliography ; Meats ; Offals ; Cutting ; Carns ; Menuts ; Especejament

Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/214834


ANECÁS. 2004. Informe sobre una propuesta de norma de calidad para las menudencias cárnicas destinadas al consumo humano. 2a revisión. Madrid
683x1024, 352.9 KB

BEEF. 2016. Revista BEEF. Nº 2. Madrid
768x1024, 583.8 KB

BROSSA M. 2017. Canaille. Planeta Gastro. Planeta. Barcelona
768x1024, 283.3 KB

CROSS. H. R. 1988. Meat Science, milk science and technology. World Animal Science, 83. Elsevier. Amsterdam
768x1024, 265.2 KB

CSSS. 1994. Carnes y despojos para el consumo en Asturias. CSSS. Oviedo
768x1024, 568.5 KB

FORREST J. C., ABERLE E.D., HEDRICK H. B., JUDGE M. D., MERKEL R. A. 1979. Fundamentos de Ciencia de la carne. Acribia. Zaragoza
768x1024, 322.4 KB

GENOT C. 2003. Congelación y calidad de la carne. Acribia-INRA. Zaragoza
768x1024, 295.1 KB

GIRÁLDEZ F. J., LAVÍN M. P. 2007. Lo que usted debe saber sobre la carne de vacuno. Cartilla de divulgación. Caja España-CSIC. León
768x1024, 324.3 KB

INVAC. Las piezas de la carne de vacuno.
1024x768, 638.1 KB

LLORENTE G., LOPE S. 1994. Guia dels animals que es venen al mercat. Pòrtic. Barcelona
768x1024, 350.2 KB

MAPA. 2004. Els menuts. MAPA-MERCASA_ANECÁS. Madrid
768x1024, 287.4 KB

MERCABARNA. 1997. Manual de carnicería. Nivel 1. Mercados de Abastecimientos de Barcelona . Barcelona
768x1024, 314.5 KB

MISACO. Guía de la Inspección comercial de la carne. Vol. I. Colección: Ordenación y control del consumo. Madrid
768x1024, 329.4 KB

PALTRINIERI G. ET AL. 1983. Taller de carne. Manuales para educación agropecuaria. Área: Industrias rurales. SEP. Trillas SA de CV. México DF
683x1024, 366.9 KB

PALTRINIERI G. ET AL. 1984. Obtención de carne. Manuales para educación agropecuaria. Área: Industrias rurales, 28. SEP. Trillas SA de CV. México DF
683x1024, 405.3 KB

RIBIÈRE F., FRÉDIANI V. 2014. Steak R(é)volution. A la recherche du meilleur steak du Monde. La Martinière. Paris
768x1024, 294.6 KB

SANZ EGAÑA C. 1948. Enciclopedia de la Carne. Producción-comercio-industria-higiene. Espasa-Calpe. Madrid
768x1024, 330.9 KB

SIERRA ALFRANCA I. 1974. El ternasco aragonés: descripción y características fundamentales. Trabajos, 19. IEPGE. Facultad de Veterinaria. Zaragoza
768x1024, 499.0 KB

VIANDAR. 2000. Revista Viandar. Chuletas 10. Gozamena. Bilbao
768x1024, 643.1 KB

WARRIS P. D. . Ciencia de la Carne. Acribia, Zaragoza
768x1024, 290.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria càrnia digital (MCD)
Documents gràfics i multimèdia > Fotografies

 Registre creat el 2022-02-04, darrera modificació el 2023-01-27



   Favorit i Compartir