Study of poultry livers as a source of Campylobacter
Szumilas, Joanna
Cerdà-Cuéllar, Marta, dir.
Martín Castillo, Margarita, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2020
Descripció: 24 pag.
Resum: Campylobacter is the most common bacterial cause of human gastroenteritis in the world. The largest contributor of human Campylobacter infection in developed countries is considered poultry and poultry products. The current European legislation regulates levels of Campylobacter only on the neck skin from broiler carcases at a slaughterhouse. However, foodborne campylobacteriosis has also been linked to undercooked chicken liver.
Nota: TFM
Nota: One Health
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [4315915]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [1460]
Document: Treball de fi de postgrau
Àrea temàtica: Veterinària
Matèria: Aviram ; Carn ; Microbiologia ; Toxicologia alimentària



24 p, 372.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Veterinària. TFM

 Registre creat el 2022-06-15, darrera modificació el 2023-11-03



   Favorit i Compartir