Producció Animal Integrada II [102624]
Milan Sendra, María José
Paramio, María Teresa
Such i Martí, Francesc Xavier
Graupera García, Antoni
Martin Orue, Susana María
Sola Oriol, David
Castillejos, Lorena
Llonch Obiols, Pol
Manuelian, Carmen L
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Animal Production
Títol variant: Producción Animal Integrada II
Data: 2022-23
Resum: Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada II són: Conèixer la importància de la producció d'aliments al món i els nous reptes a què s'enfronta la ramaderia. Conèixer les necessitats i l'impacte de les instal·lacions i el medi sobre el benestar, la producció i la rendibilitat. Conèixer els factors determinants de la relació entre la producció animal i la producció de elements 1 Conèixer els factors determinants de la relació entre la producció animal i la producció de elements contaminants, així com sistemes de control i processament de residus ramaders. Conèixer els factor claus de l'organització i funcionament de l'empresa agropecuària. Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les decisions productives i organitzatives en els resultats econòmics de la empresa.
Resum: The training objectives of Integrated Animal Production II are: • To know the importance of food production in the world and the new challenges fa • To know the needs and the impact of the facilities and the environment on well-be • To know the determining factors of the relationship between animal production an • To know the key factors of the organization and operation of the agricultural comp • To quantify the costs and indicators of economic profitability of the company and This subject participates in the Pilot Test of Teaching in English that is carried out in th 1 (demonstrate knowledge of English to communicate orally and in writing in academic and professional contexts).
Resum: Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada II son: • Conocer la importancia de la producción de alimentos en el mundo y los nuevos retos a los que se enfrenta la ganadería. • Conocer las necesidades y el impacto de las instalaciones y el medio sobre el bienestar, la producción y la rentabilidad. 1 rentabilidad. • Conocer los factores determinantes de la relación entre la producción animal y la producción de elementos contaminantes, así como sistemas de control y procesamiento de residuos ganaderos. • Conocer los factor clave de la organización y funcionamiento de la empresa agropecuaria. • Cuantificar los costes y los indicadores de rentabilidad económica de la empresa y valorar el impacto de las decisiones productivas y organizativas en los resultados económicos de la empresa Esta asignatura participa en la Prueba Piloto de Docencia en Inglés que se lleva a cabo en tercer curso del grado de Veterinaria, y que tiene por objetivo fomentar la utilización de esta lengua por parte de los estudiantes, de acuerdo con la competencia transversal CT8 ( demostrar conocimientos de inglés para comunicarse de forma oral y escrita en contextos académicos y profesionales).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 117.4 KB

Anglès
7 p, 117.3 KB

Castellà
7 p, 117.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2022-07-08, darrera modificació el 2024-04-10



   Favorit i Compartir