Cultura Clàssica II [100016]
Puigvert Planaguma, Gemma
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Classical Culture II
Additional title: Cultura Clásica II
Date: 2022-23
Abstract: En finalitzar l'assignatura, l'estudiant ha de ser capaç de: Interpretar la cultura clàssica. Aplicar els coneixements adquirits, de caràcter històric, institucional, literari i cultural a l'anàlisi d'un text. Comentar fragments de textos dels principals gèneres literaris clàssics i indicar-ne les característiques principals. Identificar la presència de la tradició clàssica en la cultura europea.
Abstract: At the end of the course the student should be able to: Interpret the classical culture. Apply the historical, institutional, cultural and literary knowledge of the Graeco-Roman civilisation to the analysis of texts. Comment passages of the main genres of classical literature, and explain their main features. Identify the presence of the classical tradition in European culture.
Abstract: Al finalizar la asignatura, los estudiantes deben ser capaces de: Interpretar la cultura clásica. Aplicar los conocimientos adquiridos, de carácter histórico, institucional, literario y cultural al análisis de un texto. Comentar fragmentos de textos de los principales géneros literarios clásicos e indicar sus características principales. Identificar la presencia de la tradición clássica en la cultura europea.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Humanitats [2502758]
Study plan: Grau en Humanitats [1139]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 111.1 KB

Anglès
5 p, 106.8 KB

Castellà
5 p, 107.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2022-07-15, last modified 2023-01-22



   Favorit i Compartir