Web of Science: 0 cites, Scopus: 0 cites, Google Scholar: cites,
Editorial : Low-fat and low-salt cheeses: Technological strategies to improve the nutritional profile and sensory characteristics
Bergamini, Carina (Universidad Nacional del Litoral. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas)
Hynes, Erica (Universidad Nacional del Litoral. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas)
Trujillo, Antonio-José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Perotti, María Cristina (Universidad Nacional del Litoral. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas)

Data: 2023
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Low-fat cheeses ; Low-salt cheeses ; Technological strategies ; Sensory characteristics ; Nutritional profile ; Cheese ripening
Publicat a: Frontiers in nutrition, Vol. 10 (march 2023) , ISSN 2296-861X

DOI: 10.3389/fnut.2023.1155604
PMID: 37063311


3 p, 104.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2023-05-05, darrera modificació el 2023-11-08



   Favorit i Compartir