Legislació Alimentària [103236]
Mor-Mur i Francesch, Montserrat
Amenos Alamo, Joan
Grau Noguer, Eduard
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Food Legislation
Títol variant: Legislación Alimentaria
Data: 2023-24
Resum: L'assignatura de Legislació Alimentària és una assignatura transversal i fonamental que pretén aconseguir que l'alumnat sigui capaç de conèixer el marc legal per a interpretar, aplicar i desenvolupar els principis normatius del dret alimentari i les normes específiques que regulen el sector agroalimentari des de la producció primària fins al consumidor. Objectiu general: Identificar, analitzar i entendre el sistema legislatiu aplicable a la producció i comercialització d'aliments a nivells de l'Estat espanyol, Unió Europea i internacional. Objectius específics: dotar a l'alumnat dels coneixements adequats sobre els organismes principals i les seves funcions, en l'àmbit legislatiu i tècnic, que s'emmarquen a nivells de l'Estat espanyol, Unió Europea i internacional. dotar a l'alumnat dels coneixements adequats sobre el procés legislatiu a la Unió Europea en matèria 1 dotar a l'alumnat dels coneixements adequats sobre el procés legislatiu a la Unió Europea en matèria d'innocuïtat alimentària i nutrició. capacitar a l'alumnat sobre la finalitat de l'harmonització de la legislació alimentària: protegir al consumidor; establir pràctiques de producció i comercialització d'aliments iguals a nivells de la Unió Europea i internacional; garantir bones pràctiques professionals, incloent-hi l'ètica professional, i; publicar i divulgar normes de la matèria d'aquesta assignatura.
Resum: The course of Food Legislation is a transversal and fundamental subject that aims to ensure that the student is able to know and understand the legal framework, apply and develop the normative principles of food law and the specific regulations that regulate the agri-food sector from primary production to the consumer. General objective: To Identify, analyse and understand the legislative system applicable to the production and marketing of food at the Spanish, European Union and international levels. Specific objectives: to provide to the students with the adequate knowledge about the main bodies and their functions, in the legislative and technical field, which are framed at the Spanish, European Union and international levels. provide to the students with the adequate knowledge about the legislative process in the European 1 provide to the students with the adequate knowledge about the legislative process in the European Union in the field of food safety and nutrition. to train the students on the purpose of harmonising food legislation: consumer protection; establish equal food production and marketing practices at the European Union and international levels; guarantee good professional practices, including professional ethics, and; publish and disseminate the law of the matter of this course.
Resum: La asignatura de Legislación Alimentaria es una asignatura transversal y fundamental que pretende conseguir que el alumno sea capaz de conocer el marco legal para interpretar, aplicar y desarrollar los principios normativos del derecho alimentario y las normas específicas que regulan el sector agroalimentario desde la producción primaria hasta el consumidor. Objetivo general: Identificar, analizar y comprender el sistema legislativo aplicable a la producción y comercialización de alimentos a niveles del Estado español, Unión Europea e Internacional. Objetivos específicos: dotar al alumnado de los conocimientos adecuados sobre los organismos principales y sus funciones, 1 dotar al alumnado de los conocimientos adecuados sobre los organismos principales y sus funciones, en el ámbito legislativo y técnico, que se enmarcan a niveles del Estado español, Unión Europea e Internacional. dotar al alumnado de los conocimientos adecuados sobre el proceso legislativo en la Unión Europea en materia de inocuidad de los alimentos y nutrición. capacitar al alumnado sobre la finalidad de la armonización de la legislación alimentaria: proteger al consumidor; establecer prácticas de producción y comercialización de alimentos iguales a niveles de la Unión Europea e internacional; garantizar buenas prácticas profesionales, incluyendo la ética profesional, y; publicar y divulgar normas de la materia de esta asignatura.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 109.0 KB

Anglès
6 p, 108.5 KB

Castellà
6 p, 109.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2023-07-07, darrera modificació el 2024-04-03



   Favorit i Compartir