Producció i Sanitat de Porcs i Conills [103967]
Mateu de Antonio, Enrique Maria
Gasa Gaso, Josep
Such Martí, Francesc Xavier
Mora Igual, Francisco Javier
Segales Coma, Joaquim
Cortés Larena, Raquel
Aparicio Marti, Joan
Wennberg Rutllant, Joan Ramon
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Production and Health of Pigs and Rabbits
Títol variant: Producción y Sanidad de Cerdos y Conejos
Data: 2023-24
Resum: L'assignatura de Producció i Sanitat de Porcs i Conills és una assignatura optativa que té com objectiu genèric aprofundir en els aspectes relacionats amb la ramaderia d'aquestes espècies enfocant-se fonamentalment en la resolució de situacions pràctiques. Els objectius específics són que l'estudiant: 1. Comprengui quins són els punts crítics en la sanitat i producció de porcs i conills i com s'han d'analitzar 1 1. Comprengui quins són els punts crítics en la sanitat i producció de porcs i conills i com s'han d'analitzar 2. Aprengui a identificar els problemes productius i sanitaris més comuns en aquestes espècies i planegi possibles solucions en funció del context.
Resum: The Subject of Pig and Rabbit Health and Production is an optional subject aiming to deepen in the knowledge of health and production of the mentioned species focusing fundamentally on the resolution of practical situations. The specific objectives are : To gain understanding of the critical points in the health and production of pigs and rabbits and how they should be analyzed 1 should be analyzed To learn to identify the most common productive and health problems in these species and formulating possible solutions based on the context.
Resum: La asignatura de Producción y Sanidad de Cerdos y Conejos es una asignatura optativa que tiene como objetivo genérico profundizar en los aspectos relacionados con la ganadería de estas especies enfocándose fundamentalmente en la resolución de situaciones prácticas. 1 Los objetivos específicos son que el estudiante: Comprenda cuáles son los puntos críticos en la sanidad y producción de cerdos y conejos y cómo se han de analizar Aprenda a identificar los problemas productivos y sanitarios más comunes en estas especies y planee posibles soluciones en función del contexto.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 103.2 KB

Anglès
4 p, 102.1 KB

Castellà
4 p, 102.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2023-07-14, darrera modificació el 2024-04-03



   Favorit i Compartir