Analysis of the FoodE App
Fernandez Caravaca, Miguel Angel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2023
Description: 21 pag.
Abstract: This paper presents a qualitative analysis about the functions and user- accessible elements of the FoodE App. It begins with a travel through all the pages of the application, discovering them for the first time as a new user and giving an opinion of each part. Then, it uses the previous opinions and experience to suggest modifications that could improve the FoodE App, divided in little changes over existing elements and big or new implementations. To finish, this paper includes an annex, which is the FoodE App User's Manual, made as a helping tool for the application so that it could be easier to use for anyone.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles [2503743]
Study plan: Grau en Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles [1395]
Document: Treball final de grau
Subject: City/region food systems ; Smartphone application analysis ; User's guide manual



TFG
21 p, 2.2 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering. TFG

 Record created 2023-09-15, last modified 2023-09-29



   Favorit i Compartir