Diseño de un modelo de ruta enoturística para acercar el mundo del vino a los jóvenes de 18 a 35 años en Cataluña
Pallarès Sementé, Georgina
Tejedor, Santiago, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Disseny d'un model de ruta enoturística per apropar el món del vi als joves de 18 a 35 anys a Catalunya
Títol variant: Design of a wine tourism route model to bring the world of wine closer to young people from 18 to 35 years of age in Catalonia
Data: 2023
Descripció: 56 pag.
Resum: El Treball de Fi de Grau consisteix en dissenyar un model de ruta enoturística per apropar el món del vi als joves de 18 a 35 anys a Catalunya definint els elements imprescindibles que aquesta ruta ha de reunir. Aquest projecte recull una proposta accessible i clara a partir d'una investigació prèvia sobre la generació Milennial i la generació Z, els seus hàbits en el turisme i alguns trets conductuals característics influenciats per la tecnologia. La metodologia emprada, que inclou veus expertes en la vitivinicultura i en la comunicació, preveu construir un esquema visual i una enumeració a mode de decàleg de referència per a futures rutes enoturístiques.
Resum: El Trabajo de Fin de Grado consiste en diseñar un modelo de ruta enoturística para acercar el mundo del vino a los jóvenes de 18 a 35 años en Cataluña definiendo los elementos imprescindibles que esta ruta debe reunir. Este proyecto recoge una propuesta accesible y clara a partir de una investigación previa sobre la generación Milennial y la generación Z, sus hábitos en el turismo y algunos rasgos conductuales característicos influenciados por la tecnología. La metodología utilizada, que incluye voces expertas en la vitivinicultura y en la comunicación, prevé construir un esquema visual y una enumeración a modo de decálogo de referencia para futuras rutas enoturísticas.
Resum: The Final Degree Project consists of designing a wine tourism route model to bring the world of wine closer to young people between the ages of 18 and 35 in Catalonia, defining the essential elements that this route must gather. This project includes an accessible and clear proposal based on previous research on the Millennial generation and generation Z, their tourism habits and some characteristic behavioral traits influenced by technology. The methodology used, which includes expert voices in viticulture and communication, plans to build a visual scheme and an enumeration as a decalogue that serves as a reference to build future wine tourism routes.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [1432]
Document: Treball final de grau
Matèria: Periodisme ; Comunicació ; Joves ; Vitivinicultura ; Enoturisme



56 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2023-11-08, darrera modificació el 2023-11-12



   Favorit i Compartir