The problem of detection and enumeration at low numbers in food: the examples of Listeria monocytogenes and Cronobacter spp
Gnanou Besse, Nathalie

Date: 2021
Description: 11 pag.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Document: Informe
Subject: Microbiologia alimentària
Published in: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, XIX.2 (2021)

Col·lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


11 p, 1.1 MB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (research output) > Health sciences and biosciences > Workshop MRAMA
Contributions to meetings and congresses > Papers and communications > UAB papers and communications

 Record created 2023-12-20, last modified 2024-05-18



   Favorit i Compartir