visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Articles > Articles publicats > Menjar i emissions : |
Títol variant: | Comida y emisiones : lo local no siempre es lo mejor |
Data: | 2022 |
Resum: | El transporte representa el 20% de las emisiones totales atribuibles a los alimentos, según una nueva evaluación que asigna a los desplazamientos mucho más impacto que estudios anteriores. Comer local no lo soluciona todo. El qué se come y el cómo se produce la comida cuentan tanto como el dónde. |
Resum: | El transport representa el 20% de les emissions totals atribuïbles als aliments, segons una nova avaluació que assigna als desplaçaments molt més impacte que estudis. |
Resum: | anteriors. Menjar local no ho soluciona tot. Què es menja i com es produeix el menjar compten tant com l'on. |
Drets: | Tots els drets reservats. |
Llengua: | Català i castellà |
Document: | Article ; divulgació ; Versió publicada |
Publicat a: | El Periódico, 28 Juliol 2022, p. 26, ISSN 1578-746X |
1 p, 943.1 KB |
Español 1 p, 942.9 KB |