Trichinella : Epidemiología y nuevas perspectivas de inspección sanitaria en carnes de equino (II)
Fàbregas i Comadran, Xavier
De Benito Langa, Javier

Data: 2001
Resum: Segunda parte del artículo sobre la Trichinella que obtuvo el primer premio del VI Concurso ADITSIC para trabajos relacionados con "La inspección y la calidad de la carne". En esta ocasión se abordan las medidas preventivas de la enfermedad y las nuevas perspectivas de inspección sanitaria en carnes de equino.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Trichinella
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Trichinella ; Epidemiologia ; Inspección sanitaria ; Carnes equino ; Epidemiology ; Health inspection ; Equine meats ; Inspecció sanitària ; Carns equí ; Carn de Cavall ; Escorxadors ; Zoonosi
Publicat a: Eurocarne, Núm. 95 (Abril 2001) , p. 1-5, ISSN 1132-2675



5 p, 81.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Trichinella
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2011-03-30, darrera modificació el 2022-06-01



   Favorit i Compartir