Problemática del sacrificio en la producción familiar de pollos de campo
Fàbregas i Comadran, Xavier

Data: 1999
Resum: El retorno a productos con sabores originales y propios de un origen determinado, así como la consolidación en el mercado de una gama de carnes de alta calidad, han contribuído al desarrollo de la producción de pollos de campo. En los países occidentales, el reciente interés por la recuperada dieta mediterránea y por las nuevas especies animales de consumo, favorecerá su consolidación en la oferta comercial de carnes.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Memoria digital d'escorxadors
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Sacrificio ; Producción familiar ; Pollos campo ; Slaughter ; Chicken production ; Sacrifici ; Producció familiar ; Pollastres de pagès ; Pollastres de carn ; Escorxadors
Publicat a: Eurocarne, Núm. 81 (Novembre 1999) , p. 1-7, ISSN 1132-2675



7 p, 202.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria Digital d'Escorxadors (MDE)
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2011-03-30, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir