Google Scholar: citas
Anàlisi del contingut en calci de la llet
Abella, Marc (Institut Mercè Rodoreda, l'Hospitalet de Llobregat)
Baenas, Albert (Institut Mercè Rodoreda, l'Hospitalet de Llobregat)
Fernández Caparrós, Yolanda (Institut Mercè Rodoreda, l'Hospitalet de Llobregat)

Fecha: 2011
Resumen: Es presenta un treball de recerca de segon de Batxillerat on s'han provat diferents tècniques analítiques per determinar el contingut en calci d'una llet comercial. Combinant diferents mètodes s'ha aconseguit trobar una forma ràpida, senzilla i eficaç de valorar el contingut en calci.
Derechos: Tots els drets reservats.
Lengua: Català
Documento: Article ; recerca ; Versió publicada
Materia: Treball de recerca ; Llet ; Calci ; Anàlisi química ; Trabajo de investigación ; Leche ; Calcio ; Análisis químico ; Research ; Milk ; Calcium ; Chemical analysis
Publicado en: Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 18 (març 2011) , p. 5-8, ISSN 1699-6712

Adreça original: https://revistes.uab.cat/ciencies/article/view/n18-abella-baenas-fernandez
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Ciencies/article/view/242503
DOI: 10.5565/rev/ciencies.149


4 p, 285.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > Ciències
Artículos > Artículos de investigación

 Registro creado el 2011-04-04, última modificación el 2022-09-04



   Favorit i Compartir