Google Scholar: citas
Per què l'aigua calenta de vegades es congela més ràpidament que l'aigua freda?
Rios Font, Raquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre de Recerca per a l'Educació Científica i Matemàtica)

Fecha: 2013
Resumen: El juliol del 2012 la Royal Society of Chemistry va convocar un concurs en el qual s'oferia un premi de 1000 lliures a la persona o equip que donés la millor explicació a un fenòmen que consisteix en el fet que l'aigua calenta, en determinades condicions, es congela més ràpidament que l'aigua freda. D'entre les 22000 propostes presentades, va guanyar l'article del croata Nikola Bregovic, on es discuteixen algunes de les possibles causes d'aquest fenomen, que encara no està del tot resolt.
Derechos: Tots els drets reservats.
Lengua: Català
Documento: Article ; recerca ; Versió publicada
Materia: Mpemba ; Aigua ; Congelació ; Convecció ; Súper refredament
Publicado en: Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 24 (Març 2013) , p. 48-51, ISSN 1699-6712

Adreça original: https://revistes.uab.cat/ciencies/article/view/n24-rios
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Ciencies/article/view/263954
DOI: 10.5565/rev/ciencies.103


4 p, 168.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias sociales y jurídicas > Centro de Investigación para la Educación Científica y Matemática (CRECIM)
Artículos > Artículos publicados > Ciències
Artículos > Artículos de investigación

 Registro creado el 2013-04-19, última modificación el 2022-09-04



   Favorit i Compartir