¿Existe información suficiente para determinar la toxicidad de la "Estevia" y sus compuestos edulcorantes?
Chacón, Betty
Castells, Eva, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2013
Descripción: 12 pag.
Nota: Títol del póster : Is there enough information to determine the toxicity of "stevia" and its sweeteners compounds?
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Castellà
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Toxicologia ; Edulcorants ; Aliments



12 p, 425.7 KB

Póster en anglès
1 p, 1.0 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2014-10-14, última modificación el 2022-05-07



   Favorit i Compartir