Aplicació de la tècnica de la cuina al buit als Estats Units
Villaronga Torrijos, Rosa
Vila Brugalla, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2013
Descripció: 13 pag.
Nota: Títol del póster : Application of the technique sous vide cooking in the United States.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Matèria: Tecnologia del buit ; Cuina ; Aliments ; Empaquetatge



13 p, 508.5 KB

Póster en anglès
1 p, 694.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2014-10-16, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir