Resultats globals: 9 registres trobats en 0.01 segons.
Contribucions a jornades i congressos, 3 registres trobats
Documents de recerca, 3 registres trobats
Materials acadèmics, 3 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos 3 registres trobats  
1.
12 p, 8.2 MB Listeria monocytogenes en comidas preparadas / Vila Brugalla, Montserrat (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Tradicionalmente Listeria monocytogenes no era considerado como un importante patógeno transmitido a través de los alimentos y, en consecuencia, no había recibido mucha atención por parte de la industria alimentaria. [...]
2013
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. XII (2013)  
2.
8 p, 6.0 MB Aplicación de la microbiología predictiva en la industria alimentaria / Vila Brugalla, Montserrat
En esta charla se hace una breve introducción teórica a la microbiología predictiva (historia, clasificación de modelos, utilización en el APPCC); en su segunda mitad se muestra su aplicación mediante ejemplos usando el software COMBASE de libre acceso en la red.
2007
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. VI (2007)  
3.
131 p, 6.3 MB Aula d'Ecologia : cicles de conferències 1999 i 2000 / Castells, Eva (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals) ; Terradas, Jaume (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Argullol, Rafael ; Lloret, Antoni ; Wagensberg, Jorge, 1948- ; Ludevid, Manuel ; Grasa, Rafael, 1953- ; Fernández Hermana, Luis Ángel 1946- ; Ximeno, Frederic ; Porcuna, José Luis ; Germain, Josep ; Gracia, Carles ; Herce, Manuel ; Llebot, Josep Enric, 1953- ; Aguilar, Àlex ; Olives, Josep ; Cabré, Anna, 1943- ; Kogevinas, M.. ; Arandes, Ramon ; Simó Canonge, Rafael ; Caylà, Joan A.. ; Serra Raventós, Jordi ; Vilaplana, Joan Manuel ; Vila Brugalla, Montserrat ; Egozcue, Josep, 1940-2006 ; Millán, Millán M. ; Terradas, Jaume ; Burriel, José Ángel
Bellaterra : Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, 2001 (Ecologia 19) (Ciència i tècnica ; 19) (Ciència i tècnica. Ecologia)  

Documents de recerca 3 registres trobats  
1.
200 p, 3.8 MB Evaluación de la inocuidad microbiológica del lomo de salmón (Salmo salar) tras la aplicación del tratamiento de cocción al vacío a temperaturas moderadas / Rivera Sánchez, Sasha Mir ; Vila Brugalla, Montserrat, dir. ; Hernández Herrero, María Manuela, dir. ; Roig Sagués, Artur Xavier, dir.
El terme sous vide s'aplica a una tècnica culinària que es basa en una cocció en condicions controlades de temps i temperatura d'aliments crus o parcialment cuits, envasats al buit. Aquesta tècnica permet obtenir productes d'elevada qualitat, especialment si s'apliquen tractaments tèrmic suaus durant un període de temps més o menys llarg, que varia en funció de l'aliment a coure. [...]
El término sous vide es una técnica de cocción donde un alimento crudo o parcialmente cocido se cocina en condiciones de vacío bajo un control de tiempo y temperatura que permite obtener un producto de alta calidad, especialmente si se aplican tratamientos térmicos suaves durante un periodo de tiempo más o menos prolongado, que varía en función del alimento a cocinar. [...]
Sous Vide is a cooking technique where a raw or partially cooked food is cooked under vacuum conditions while controlling time and temperature to obtain consistent results and a high-quality product, particularly when mild heat treatments are applied during a prolonged period that varies according to the type of food. [...]

2021  
2.
161 p, 2.3 MB Microbiological safety evaluation of sous-vide treatments at mild temperatures applied to pork loin / Vila Brugalla, Montserrat ; Roig Sagués, Artur Xavier, dir. ; Hernández Herrero, María Manuela, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Actualment s'observa un increment en la utilització de tècniques de cocció a temperatures moderades com la cuina al buit. Donada la possibilitat d'utilitzar aquestes tècniques per a preparar menjars amb antelació i considerant que les dades sobre el comportament microbià en el rang entre 40 i 60 ºC són escasses, hi ha un gran interès en definir la seva seguretat microbiològica. [...]
A raising interest has been detected nowadays in relation to the use of cooking techniques at moderate temperatures like sous-vide cooking. Given the possibility of using these techniques to prepare food in advance, and considering that data on behaviour of bacteria in the range of 40 to 60 °C is scarce, there is great concern in accurately define the microbiological safety of this food. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
3.
13 p, 508.5 KB Aplicació de la tècnica de la cuina al buit als Estats Units / Villaronga Torrijos, Rosa ; Vila Brugalla, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2013
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documents

Materials acadèmics 3 registres trobats  
1.
7 p, 115.5 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Roig Sagués, Artur Xavier ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Ripolles Avila, Carolina ; Grau García, Simó ; Vila Brugalla, Montserrat ; Vila Sanmiquel, Pere ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum 1 Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Dissenyar i aplicar els sistemes APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos i auditar el seu correcte funcionament Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als Escorxadors.
Al finalizar la asignatura el alumno deberá saber: Valorar la inocuidad y comestibilidad de los alimentos elaborados en los establecimientos alimentarios 1 Valorar la inocuidad y comestibilidad de los alimentos elaborados en los establecimientos alimentarios y emitir dictámenes sobre su aptitud para el consumo Auditar los requisitos higiénicos que deben cumplir las diferentes establecimientos alimentarios Implementar el sistema de autocontrol de una industria alimentaria Diseñar y aplicar los sistemas APPCC a los procesos de elaboración de los diferentes productos alimenticios y auditar su correcto funcionamiento Dictaminar sobre la idoneidad para el sacrificio de los animales de abasto Dictaminar sobre la idoneidad para el consumo de los productos obtenidos de los animales sacrificados en los mataderos.

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documents
2.
7 p, 115.6 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Roig Sagués, Artur Xavier ; De Benito Langa, Javier ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Ripolles Avila, Carolina ; Grau García, Simó ; Vila Brugalla, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària 1 Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Dissenyar i aplicar els sistemes APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos i auditar el seu correcte funcionament Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als Escorxadors.
Al finalizar la asignatura el alumno deberá saber: Valorar la inocuidad y comestibilidad de los alimentos elaborados en los establecimientos alimentarios y emitir dictámenes sobre su aptitud para el consumo Auditar los requisitos higiénicos que deben cumplir las diferentes establecimientos alimentarios Implementar el sistema de autocontrol de una industria alimentaria 1 Implementar el sistema de autocontrol de una industria alimentaria Diseñar y aplicar los sistemas APPCC a los procesos de elaboración de los diferentes productos alimenticios y auditar su correcto funcionamiento Dictaminar sobre la idoneidad para el sacrificio de los animales de abasto Dictaminar sobre la idoneidad para el consumo de los productos obtenidos de los animales sacrificados en los mataderos.

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
3.
8 p, 97.4 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Roig Sagués, Artur Xavier ; De Benito Langa, Javier ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Grau García, Simó ; Vila Brugalla, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura pertany a la matèria "Higiene i Seguretat Alimentària" i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs del Grau en Veterinària Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als escorxadors Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre 1 Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Adaptar el sistema APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos.
2018-19
Grau en Veterinària [955]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.