Validación de kits Elisa. Determinación de alergenos en alimentos
Hernández Andaluz, Ana María

Date: 2015
Abstract: ¿Qué es un ALERGENO ALIMENTARIO? Son proteínas o licoproteínas presentes de forma natural en los alimentos tanto de origen animal como vegetal. No hay que confundir ALERGENO ALIMENTARIO con INTOLERANCIA ALIMENTARIA.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Document: Comunicació de congrés
Subject: Microbiologia alimentaria
Published in: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, XIV (2015)

Col·lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


6 p, 350.1 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (research output) > Health sciences and biosciences > Workshop MRAMA
Contributions to meetings and congresses > Papers and communications > UAB papers and communications

 Record created 2017-12-19, last modified 2022-06-04



   Favorit i Compartir