Recetario de salchichería fina y conservas de carnes
Ahlert, Otto
Weber-Dubois, Juan (traductor)

Publicación: Madrid Ernesto Giménez 1933
Descripción: 56 pag.
Derechos: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Lengua: Castellà
Colección: Publicaciones de "La Carne" / Revista técnica quincenal ; 4
Documento: Llibre ; Text
Materia: Embotits ; Elaboració ; Receptari



56 p, 17.6 MB

El registro aparece en las colecciones:
Libros y colecciones > Libros > Libros históricos de veterinaria

 Registro creado el 2019-05-23, última modificación el 2023-01-23



   Favorit i Compartir