La matanza del cerdo en el Alt Empordà (2011)
Fàbregas i Comadran, Xavier

Títol variant: La matança del porc a l'Alt Empordà (2011)
Títol variant: Pig traditional slaughter in the Alt Empordà (2011)
Data: 2023
Descripció: 13 pag.
Resum: Se presenta del Proyecto MATPORCCAT, la entrevista sobre la matanza del cerdo en el Alt Empordà (2011). Agradecimientos: a los informantes.
Resum: Es presenta del Projecte MATPORCCAT, l'entrevista sobre la matança del porc a l'Alt Empordà (2011). Agraïments: als informants.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Matança del porc
Document: Informe
Matèria: Matanza cerdo ; Alt Empordà (Catalunya) ; Antropología ; Salud pública ; Produccción animal ; Terminología ; Pig traditional slaughter ; Anthropology ; Public health ; Animal production ; Terminology ; Matança porc ; Salut pública ; Produccció animal



13 p, 381.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Matança del porc
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2023-07-24, darrera modificació el 2023-07-28



   Favorit i Compartir