La matanza del cerdo en el Alt Empordà (2011)
Fàbregas i Comadran, Xavier

Additional title: La matança del porc a l'Alt Empordà (2011)
Additional title: Pig traditional slaughter in the Alt Empordà (2011)
Date: 2023
Description: 13 pag.
Abstract: Se presenta del Proyecto MATPORCCAT, la entrevista sobre la matanza del cerdo en el Alt Empordà (2011). Agradecimientos: a los informantes.
Abstract: Es presenta del Projecte MATPORCCAT, l'entrevista sobre la matança del porc a l'Alt Empordà (2011). Agraïments: als informants.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Language: Castellà
Series: Matança del porc
Document: Informe
Subject: Matanza cerdo ; Alt Empordà (Catalunya) ; Antropología ; Salud pública ; Produccción animal ; Terminología ; Pig traditional slaughter ; Anthropology ; Public health ; Animal production ; Terminology ; Matança porc ; Salut pública ; Produccció animal



13 p, 381.3 KB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Xavier Fàbregas > Traditional pig slaughter
Research literature > Studies

 Record created 2023-07-24, last modified 2023-07-28



   Favorit i Compartir