Resultats globals: 4 registres trobats en 0.01 segons.
Articles, 2 registres trobats
Materials acadèmics, 2 registres trobats
Articles 2 registres trobats  
1.
2 p, 115.7 KB In memoriam. Santiago Castroviejo Bolibar (1946-2009) / Benedí, Carles
2009
Orsis, Vol. 24 (2009) , p. 183-184  
2.
23 p, 241.6 KB Conspectus of Helichrysum Mill. sect. Stoechadina (DC.) Gren. & Godr.(Asteraceae, Gnaphalieae) / Galbany-Casals, Mercè (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Sáez, Llorenç (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Benedí, Carles (Universitat de Barcelona. Departament de Productes Naturals, Biologia Vegetal i Edafologia)
A conspectus of Helichrysum sect. Stoechadina (DC. ) Gren. & Godr. is provided. Eight species and five subspecies are recognized. For each accepted taxa all synonyms found in the literature are listed, based on the study of the protologues, the type material, and numerous herbarium specimens comprising the whole distribution area and the variability of each species. [...]
Es presenta un conspectus de Helichrysum sect. Stoechadina (DC. ) Gren. & Godr. Es reconeixen vuit espècies i cinc subespècies. Per cada taxó acceptat es relacionen tots el sinònims trobats a la bibliografia, a partir de l'estudi dels protòlegs, el material tipus i els nombrosos exemplars d'herbari que comprenen tota l'àrea de distribució i la variabilitat de cada espècie. [...]

2006
Orsis, V. 21 (2006) p. 59-81  

Materials acadèmics 2 registres trobats  
1.
7 p, 1.6 MB Botànica Alimentària [23945] / Benedí, Carles ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1996-97
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  
2.
13 p, 119.4 KB Plantes d'us alimentari [27688] / Benedí, Carles ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2006-07
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.