Resultats globals: 2 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 2 registres trobats
Articles 2 registres trobats  
1.
18 p, 530.1 KB La Implantació del Iogurt a Catalunya (1907-1927) / Viader, Jordi (Universitat Ramon Llull)
El treball explica el procés d'implantació del iogurt a Catalunya, des de la seva introducció per Raimon Colomer el 1907 fins a la primera popularització que el nou producte va aconseguir mitjan els anys vint. [...]
El trabajo explica el proceso de implantación del yogur en Cataluña desde su introducción por Raimon Colomer en 1907 hasta la primera popularización que el nuevo producto consiguió a mediados de los años veinte. [...]
The article explains the implementation process of the yogurt in Catalonia since its introduction in 1907 by Raimon Colomer to first popularize the new product in the mid-twenties. It has followed the trail of the first companies producing yoghurt Lleteria Colomer, Granja Soldevila and Union de Granjas Catalanas through they inscripcions in the Spanish Office of Patents and Trademarks and its advertising in newspapers and magazines. [...]

2010
HMiC, Núm. 8 (2010) , p. 214-231  
2.
28 p, 193.6 KB De la socialització al desagrupament : cinc anys d'Indústria Làctia a Barcelona 1936-1941 / Viader i Riera, Jordi
El treball fa un repàs a l'evolució de la indústria làctia a Barcelona entre 1936 i 1941. Després d'explicar les característiques del sector abans de la rebel·lió militar del 19 juliol de 1936, comenta l'impacte de les iniciatives col·lectivitzadores sindicals de primera hora, la ordenació legislativa posterior i la definitiva intervenció governamental, tant en l'àmbit de la industria, com en el comerç. [...]
Entre 1936 y 1939 la creación de una Industria Láctea Socializada -bajo el control de la CNT-AIT- que agrupaba la práctica totalidad de las empresas lácteas, provocó una drástica reorganización del sector y la introducción de rutinas productivas innovadoras. [...]
Between 1936 and 1939 the creation of a Milk Industry Socialized -under the control of CNT-AIT- that grouped the practical totality of the milk businesses, caused a drastic re-organization of the sector and the introduction of innovative productive routines. [...]

2007
HMiC, N. 5 (2007) p. 67-94  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.