XIX.2 Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia d'Aliments (TECNIO)

Data: 2021
Descripció: 1 pag.
Resum: 21 a 24 de noviembre de 2021. Basado en la idea original de Dr Daniel Y. C. Fung. Directores: Dra Marta Capellas Puig, Dr Josep Yuste Puigvert.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Informe
Matèria: Microbiologia alimentària
Publicat a: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, XIX.2 (2021)

Col·lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


1 p, 95.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Workshop MRAMA
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions > Ponències i comunicacions de la UAB

 Registre creat el 2023-12-20, darrera modificació el 2024-02-08



   Favorit i Compartir