XIX.2 Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia d'Aliments (TECNIO)

Date: 2021
Description: 1 pag.
Abstract: 21 a 24 de noviembre de 2021. Basado en la idea original de Dr Daniel Y. C. Fung. Directores: Dra Marta Capellas Puig, Dr Josep Yuste Puigvert.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Document: Informe
Subject: Microbiologia alimentària
Published in: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, XIX.2 (2021)

Col·lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


1 p, 95.1 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (research output) > Health sciences and biosciences > Workshop MRAMA
Contributions to meetings and congresses > Papers and communications > UAB papers and communications

 Record created 2023-12-20, last modified 2024-02-08



   Favorit i Compartir